بازدید امروز: 466
بازدید دیروز: 321
کل بازدیدها: 2260384
به گفته توکلی، در سومین دوره آزمون دکتریاز 23 هزار سوال استفاده شده و کلید سوالات آزمون دکتری92 در صورت امکان تا پیش از اعلام نتایج اولیه که در دهه دوم فروردین ماه صورت میگیرد، توسط سازمان سنجش منتشر می شود.
وی با بیان اینکه به منظور تامین حفاظت بیشتر آزمونهای ورودی و فراهم کردن امکانات لازم برای ارتقای کیفیت برگزاری کنکور دکتری 92 سازمان سنجش دفترچههای سوالات هر یک از داوطلبان همانند پاسخنامه با مشخصات هر داوطلب تهیه شده، ادامه داد: هر یک از دفترچههای سوالات آزمون شخصی سازی شده و بر این اساس شماره داوطلبی، نام خانوادگی و نام داوطلب بر روی جلد دفترچههای آزمون درج میشود.
دکتر توکلی با اشاره به برقراری نظم بیشتر در جلسات آزمون دکتری 92 و جلوگیری از وقوع هر گونه تخلف و تقلب احتمالی، اظهار داشت: دفترچههای آزمون دکتری شخصی سازی شده، دارای تنوع بوده و در انواع A ،B ،C و غیره تقسیم میشوند و بدین معنا است که چنانچه داوطلبی در جلسه آزمون قصد تقلب و یادداشت پاسخ سوال از دفترچه سوال داوطلب کناری را داشته باشد به جهت اینکه شماره گزینه صحیح سوال مورد نظر وی با شماره گزینه همان سوال در دفترچه آزمون کناری تفاوت دارد، موجب خواهد شد که اقتباس و علامتگذاری داوطلب متقلب از داوطلب کنار دستی خود به ضررش تمام شود.
به گفته مشاور عالی سازمان سنجش، در چاپخانه سازمان سنجش بعد از انجام مرحله شخصی سازی و تنوع دفترچههای آزمون، ترتیبی اتخاد میشود که پاسخنامه هر داوطلب با اولین دفترچه آزمون وی (چنانچه داوطلب در جلسه آزمون باید به سوالات بیش از یک دفترچه پاسخ دهد) بسته بندی میشود و سوالات در یک بسته نایلونی قرار میگیرند سپس بسته مذکور توسط دستگاه حرارتی دوخته میشود و این بسته منحصراً در جلسه آزمون توسط داوطلب و بر اساس دستوری که از بلندگو پخش میشود، گشوده خواهد شد.
توکلی گفت: چنانچه داوطلب لازم باشد به سوالات دفترچه دو آزمون یا بیشتر پاسخ دهد، دفترچه آزمون دوم و سوم به طور جداگانه و با همان روش ذکر شده در کیسه نایلونی بسته بندی میشود. در چاپخانه سازمان سنجش بعد از چاپ و تکثیر دفترچههای آزمون و انجام موارد ذکر شده، بسته بندی پاسخنامهها و دفترچهها بر اساس سازمان برگزاری آزمون در هر یک از حوزههای مختلف در کل کشور و به ازای هر رابط که مسئولیت توزیع و جمع آوری پاسخنامهها و دفترچههای آزمون حدود 40 تا 50 داوطلب مشخص را عهده دار است، صورت میگیرد و منحصراً در مخزن فرعی هر حوزه فرعی با رعایت تمام ضوابط و مقررات مربوط، بسته مربوط به هر رابط راس زمان خاص توسط مسئول مخزن فرعی به وی تحویل داده میشود تا در جلسه آزمون بعد از رویت و تایید بسته بودن بسته اصلی هر رابط توسط سرپرست سالن طبق برنامه زمانی که از بلند گو پخش میشود، بسته هر داوطلب در اختیارش قرار میگیرد.
وی ادامه داد: بر اساس مقررات و دستوری که از بلندگو پخش میشود هر داوطلب قبل از بازکردن کیسه نایلونی حاوی پاسخنانه و سوالات لازم است کنترلهای لازم را به منظور اطمینان انجام دهد با اعلام شروع پاسخگویی به سوالات، بسته مذکور را از محل پرفراژ گشوده و پس از خارج کردن پاسخنامه و دفترچه سوال، به سوالات پاسخ میدهد.
جمع آوری دفترچه های آزمون هر داوطلب
مشاور عالی سازمان سنجش با تاکید بر اینکه مشخصات هر داوطلب بر روی دفترچهها درج شده، افزود: به جهت حفظ امنیت کامل و اینکه بعد از برگزاری آزمون با توزیع دفترچهها، اطلاعات هر داوطلب در اختیار دیگران قرار نگیرد، ترتیبی اتخاذ میشود که بر اساس دستورالعملهای خاص از نمایندگان تام الاختیار هر حوزه خواسته میشود پس از پایان کنکور، دفترچهها همانند پاسخنامهها با دقت شمارش شود و پس از کنترل شماره داوطلبی مندرج در جلد دفترچههای آزمون توسط رابطین جمع آوری، به مخزن مربوط تحویل داده خواهد شد.
پرتال دانشگاهی به نقل از گزارش خبرنگار مهر، این آزمون 31 فروردین ماه سال 92 برگزار و مدت زمان ثبت نام در سامانه ETS به نشانی www.ets.org/gre امکان پذیر است.
مدت ثبت نام عادی تا روز جمعه 18 اسفندماه ادامه دارد و پس از آن به مدت یک هفته ثبت نام با تاخیر آغاز خواهد شد.
پرداخت هزینه ثبت نام از طریق کارتهای master و visa امکانپذیر است.
مهلت ویرایش مدارک اولیه متقاضیان چهلمین دوره آزمون دستیاری تخصصی از روز دوشنبه آغاز میشود.نتایج بررسی مدارک اولیه متقاضیان شرکت در آزمون دستیاری تخصصی از روز دوشنبه 14 اسفند ماه از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر میشود. بر این اساس داوطلبان میتوانند تا روز چهارشنبه 16 اسفند ماه برای مشاهده نتایج بررسی مدارک لازم به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه و در صورتی که مدارکشان داری نقص باشد نسبت به تکمیل آن اقدام کنند. به گزارش ایسنا، چهلمین دوره آزمون دستیاری تخصصی پزشکی پنجم اردیبهشت ماه 92 برگزار میشود.
|
پرتال دانشگاهی به نقل از گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران ، سیروس امیری اظهار داشت : این شرکت جهت تأمین بخشی از نیروهای انسانی مورد نیاز خود در مقاطع مختلف در آینده نزدیک اقدام به انتشار آگهی از طریق روزنامه های کثیرالانتشار، رادیو و تلویزیون و سایت رسمی شرکت ملی گاز ایران به آدرس http://tamin.nigc.ir/ خواهد نمود و متقاضیان می توانند با توجه به اعلام این شرکت جهت ثبت نام و اقدام لازم را معمول نمایند.
سیروس امیری در این رابطه افزود: شرکت ملی گاز ایران برای تأمین نیروی انسانی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی (عسلویه)، شرکتهای پالایش گاز بید بلند، سرخون و قشم، شهید هاشمی نژاد، فجر جم و شرکتهای گاز استانهای ایلام، بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان و شرکت انتقال گاز ایران (مناطق عملیاتی 2، 5، 6، 7، 8 و 9) نسبت به جذب نیرو اقدام میکند.
وی در رابطه با رشته های تحصیلی مورد نیاز شرکت ملی گاز ایران گفت: این شرکت در مقاطع کارشناسی ارشد در رشتههای مهندسی مکانیک، مهندس شیمی، مهندسی عمران، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع، حسابداری، شیمی، مدیریت دولتی، مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، حقوق، بهداشت اقدام به جذب نیرو خواهد کرد.
به گفته امیری همچنین در مقطع کارشناسی در رشتههای مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی برق، حسابداری، مدیریت دولتی، مدیریت صنعتی، مدیریت بازرگانی، حقوق قضایی و در مقطع کاردانی در رشتههای مکانیک، کامپیوتر، برق و شیمی، از بین فارغ التحصیلان واجد شرایط تعدادی نیروی انسانی متعهد و متخصص را از طریق برگزاری آزمون کتبی، آزمون استعداد و روانشناختی، مصاحبه حضوری فنی و تخصصی، گزینش و طب صنعتی استخدام خواهیم کرد.
وی در پایان سخنان خود اضافه کرد: جهت سهولت افراد متقاضی مقرر شده این آگهی از طریق روزنامه های کثیر الانتشار و در رادیو و تلویزیون و نیز سایت شرکت ملی گاز ایران اطلاع رسانی شود.
http://tamin.nigc.ir/
برای مشاهده شرایط اینجا را کلیک کنید
برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید
برای مشاهده مشخصات و یا ویرایش اطلاعات اینجا را کلیک کنید
در پاسخ به استقبال بی نظیر متقاضیان همکاری با بانک پاسارگاد و در راستای گسترش شعبه های بانک ، واجدین شرایط زیر پس از ثبت نام الکترونیکی و بر اساس اولویت های لازم جهت شغل بانکداری به مصاحبه دعوت می شوند.
رشته های تحصیلی:
1. کلیه رشته های علوم اقتصادی و یا سایر رشته های تحصیلی با گرایش اقتصاد.
2. رشته های مدیریت با گرایش های بانکداری، بازرگانی، مالی، دولتی و صنعتی
3. حسابداری
4. کلیه گرایش های: آمار، ریاضی و صنایع
5. مهندسی کامپیوتر (در صورت نیاز)
خانم ها متولد 1365 به بعد ، آقایان متولد 1363 به بعد (در خصوص متقاضیان فوق لیسانس به بالا شرایط سنی با 2 سال اختلاف از شرایط سنی قید شده نیز قابل پذیرش است)
آقایان دارای کارت پایان خدمت وظیفه یا معافیت دائم غیرپزشکی .
سلامت کامل جسم و روان بنا به تشخیص پزشکان معتمد بانک .
عدم سو پیشینه کیفری .
یادآوری:
1- کلیه متقاضیان واجد شرایط می توانند مشخصات خود و سایر اطلاعات لازم را در " سیستم الکترونیکی دعوت به همکاری " ثبت نمایند .
2- روش ثبت نام فقط از طریق سایت و به صورت اینترنتی است ، لذا از متقاضیان درخواست می شود به هیچ عنوان مدارکی به دفاتر و ادارات بانک ارسال ننمایند .
3- متقاضیان ، معدل رشته تحصیلی را با دقت و با صدم نمره اخذ شده ، طبق گواهینامه دریافتی از دانشگاه ثبت نمایند .
4 - انجام مصاحبه با متقاضیان هیچ گونه تعهدی برای جذب در بانک ایجاد نخواهد کرد.
5 - زمان مصاحبه بر اساس اولویت های مورد نیاز از طریق تلفن به اطلاع متقاضیان خواهد رسید ، نکته قابل ذکر اینکه متقاضیان فقط و صرفاً شماره تلفن همراه خودشان را ثبت نمایند.
* توجه : ضرورتی به پیگیری حضوری و تلفنی با این امور نیست ، کافی است شماره پرونده الکترونیکی را نزد خود نگهداری نمایید ، امکان جستجوی آن از طریق این امور مقدور نخواهد بود.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور با استناد به تحقیقات انجام شده پیرامون آزمون دکتری سال های 90 و 91 به تشریح تفاوت های این آزمون و داوطلبان آنها در دو سال گذشته پرداخت.
پرتال دانشگاهی به نقل از گزارش ایرنا، ?ابراهیم خدایی? در جمع روسای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری سراسر کشور، اظهارداشت: آزمون دکتری نیمه متمرکز برای اولین بار در سال 1390 با رقابت داوطلبان در 108 رشته تحصیلی و از 280 درس امتحانی برگزار شد که تعداد رشته ها در آزمون سال 91 به 285 مورد و آمار دروس تخصصی نیز به یک هزار و 375 مورد افزایش یافت.
وی به افزایش 61 درصدی ظرفیت پذیرش آزمون دکتری سال 91 نسبت به سال ماقبل آن اشاره کرد و گفت: تعداد شش هزار و 476 نفر در اولین آزمون دکتری نیمه متمرکز پذیرفته شدند که این آمار در سال پس از آن با احتساب مرحله تکمیل ظرفیت به 10 هزار و 332 نفر رسید.
خدایی درخصوص ارزیابی های آزمون دکتری دو سال گذشته پیرامون معدل، دانشگاه محل فارغ التحصیلی کارشناسی ارشد و محل قبولی دکتری و همچنین مدت زمان فارغ التحصیلی داوطلبان، توضیح داد: برمبنای ارزیابی های صورت گرفته، در سال 90 حدود 74 درصد داوطلبان آزمون دکتری را افرادی تشکیل می دادند که کمتر از چهار سال از فارغ التحصیلی آنها در مقطع کارشناسی ارشد گذشته بود که این آمار در آزمون سال 91 به 83 درصد رسید.
وی ادامه داد: معدل مقطع کارشناسی ارشد داوطلبان آزمون دکتری سال 91 به طور متوسط ، 20/17 و معدل مقطع کارشناسی آنها نیز 71/15 بود که نسبت به آزمون سال قبل آن اندکی افزایش نشان می دهد.
رییس سازمان سنجش تصریح کرد: تخصصی تر شدن آزمون دکتری باعث شده تا درصد پذیرفته شدگان مقطع دکتری هر دانشگاه از میان فارغ التحصیلان همان دانشگاه افزایش یابد، به گونه ای که در آزمون سال 90 حدود 33 درصد و در آزمون سال 91 نزدیک به 41 درصد فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاه ها توانستند در مقطع دکتری دانشگاه قبلی خود پذیرفته شده و ادامه تحصیل دهند.
به گفته خدایی هم اکنون آمار قبولی فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد اکثر دانشگاه های کشور در مقطع دکتری همان دانشگاه ها بالای 35 درصد است که این امر نشانگر افزایش کیفیت ورودی دوره های دکتری است.
خدایی یادآور شد: براساس آمار، در سال 90 حدود 45 درصد پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه تهران، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد این دانشگاه بودند که در آزمون سال 91 این تعداد به 51 درصد رسید.
وی اضافه کرد: آمار پذیرش دانشجویان دکتری از میان فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف در این دانشگاه 75 درصد و در دانشگاه صنعتی امیرکبیر 40 درصد بوده است.
*** تغییرات اجرایی آزمون دکتری سال 92
رییس سازمان سنجش به برخی تغییرات اجرایی آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 92 اشاره کرد و گفت: آزمون دکتری که در دو سال گذشته در بهار برگزار شد امسال به 18 اسفندماه موکول شده است.
خدایی تاریخ دقیق برگزاری آزمون دکتری سال 92 را روز جمعه، 18 اسفند ماه 91 ذکر کرد و گفت: این آزمون با رقابت 220 هزار داوطلب برگزار می شود که تعداد داوطلبان نسبت به سال قبل، 50 هزار نفر اضافه شده است.
وی تاکید کرد: بر اساس برنامه زمان بندی شده، نتایج اولیه آزمون دکتری در نیمه دوم فروردین 91 اعلام می شود تا واجدان شرایط بتوانند انتخاب رشته خود را انجام بدهند و داوطلبان چند برابر ظرفیت نیز در نیمه اردیبهشت ماه برای شرکت در مصاحبه از سوی سازمان سنجش به دانشگاه ها معرفی خواهند شد.
خدایی گفت: باتوجه به محدودیت زمان باقی مانده از روسای دانشگاه ها و پژوهشگاه ها خواست تا قبل از پایان اسفند ماه، ظرفیت نهایی پذیرش خود را به سازمان سنجش اعلام کنند تا این سازمان بتواند روند برگزاری آزمون دکتری را به نحو مطلوب مدیریت کند.
*** قانون حذف کنکور توسط نمایندگان مجلس در دست بازنگری است
رییس سازمان سنجش درمورد موانع اجرای قانون حذف کنکور نیز اظهارداشت: قانون پذیرش دانشجو (حذف کنکور) در سال 1386 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که مبنای آن قرار شد سوابق تحصیلی و نمرات امتحانات نهایی سال های دوم و سوم آموزش متوسطه و پیش دانشگاهی جایگزین کنکور شود و اگر داوطلبی نتوانست نمره خوبی ازاین امتحانات به دست بیاورد بتواند با شرکت در امتحان جداگانه ای آن را جبران کند.
خدایی تصریح کرد: این قانون به دلایلی اجرایی نشد زیرا اولا سوابق تحصیلی که مورد نظر قانون بود به درستی ایجاد نشد و ثانیا این نکته نیز مغفول واقع شد که اصولا رقابت اصلی و عمده داوطلبان برای 10 درصد رشته های دانشگاهی صورت می گیرد و این درحالیست که به طور متوسط حدود هفت هزار تن از داوطلبان با معدل بالای 75/19 فارغ التحصیل می شوند و چگونه می توان همه آنها را براساس معدل در دانشگاه های مورد نظرشان پذیرفت.
وی گفت: قانون حذف کنکور برای اصلاح و رفع نواقص موجود در مجلس شورای اسلامی در دست بازنگری قرار گرفته است.